torstaina, kesäkuuta 09, 2011

Kisakuvia

Kisakuvien suhteen on viime aikoina ollut hiljaista, mutta nyt olen taas täydentänyt kuvapalveluani. Olin turistina sekä TamSKin että Takujen kolmosten kisoissa ja Takujen ykkösten kisaan osallistuin itsekin, mutta koska olimme Nelen kanssa vain hyppärillä, ehdin napata muutaman kuvan agilityradasta.

18.5.2011 TamSK kolmosten kisat Eteläpuistossa
31.5.2011 TAKUT ykkösten kisat Hervannassa
2.6.2011 TAKUT kolmosten kisat Hervannassa

Helatorstain kisoihin otin Javan mukaan, koska meillä oli pitkästä aikaa tilaisuus nähdä sheltti Tuittu ja omistajansa Elli. Tuittu on ensimmäisiä koiria, jotka Java tapasi ihan pentuna ja monet lenkit ollaan sen jälkeen kävelty yhdessä. Voisi melkein sanoa, että Tuittu on Javan bestis. :) Nyttemmin Elli ja Tuittu asuvat toisessa kaupungissa, joten ei olla nähty hetkeen ja mielenkiinnolla odotin miten koirat suhtautuisivat toisiinsa.

Javan ja Tuitun ensitapaaminen Hakametsän koirapuistossa 11.9.2006

Näsijärven jäällä maaliskuussa 2007

Helatorstain kisoissa

Kohdatessaan Java ja Tuittu hetken haistelivat toisiaan ja lähtivät sitten aika pian kumpikin omille teilleen. Mutta parasta on, ettei kumpikaan sanonut toiselle mur ja hännätkin heiluivat. Olisi ollut hauska nähdä mitä olisi tapahtunut, jos koirat olisivat päässeet juoksemaan vapaana, tosin tämän olisi pitänyt tapahtua koirapuistossa, ettei Java lähde samantien lintujen perään.

Oli oikein mukava nähdä pitkästä aikaa vanhoja tuttuja ja toivottavasti Java vielä palaisi kisakentille niin voisimme ehkäpä kisoissa törmätä useamminkin. :)

Ei kommentteja: