lauantaina, elokuuta 07, 2010

Vesikävelyä

Fysioterapeutin ohjeistuksen mukaisesti käytin eilen Javan n. 5 minuutin vesikävelyllä. Olemme taas lomailemassa Kankaanpäässä ja täällä on eräs vanha uimaranta, jossa koiria saa käyttää uimassa. Rannalle ei meidän lisäksi ollut eksynyt kuin yksi kalastaja, joten sain vesikävelyttää Javaa rauhassa. Ja hienosti se menikin namin perässä:


3 kommenttia:

Sari ja Funny kirjoitti...

Ihana uimapaikka!

Tiedätkö Tre:lla hyviä rantoja koiran uittamiseen? Siis sellaisia missä voisi juurikin noin mennä rannan suuntaisesti. Veneenlaskupaikat ovat usein aika kapeita.

Mun pitäisi opettaa meidän Nelliä uimaan, kun ei se reppana osaa potkia takajaloillaan. Olisi helpompaa, kun voisi kävellä pidempään siinä vieressä.

Tanja kirjoitti...

En oikeastaan tiedä. :( Kyselin tuossa juuri kaverilta ajo-ohjetta erääseen Kaukajärven paikkaan, joka muistaakseni oli aika kätevä. Aiemmin oon uittanut koiria Näsijärvessä siinä missä on Kaupinojan uimaranta ja veneenlaskupaikka. Hyvä paikka, jos uimaranta sattuu olemaan tyhjä, mutta muuten juurikin ehkä vähän ahdas ja jos on uimareita niin saa melkein pelätä, että jollakin on ongelmia koiria kohtaan.

Kankaanpään ranta oli kyllä todella hyvä, ne teki siitä paikallislehteenkin jutun, että siellä voi uittaa koiria. :)

Sari kirjoitti...

Onpas koiraystävällistä seutua :) Aamulehdessä vaan kirjoitetaan miten koirista on haittaa ja "vaaraa" ympäristölle :/

Itse oon uittanu aika paljon Pyhäjärvessä, ehkä siellä jossain paikoin voisi itsekin kahlata jonkin matkaa.