tiistaina, elokuuta 03, 2010

Varautumista viileisiin iltoihin

Juuri ennen polvileikkausta ehdin myymään Javan hupparin Huuto.netissä uudelle omistajalle ja nyt kun Java on melko karvatonta mallia, pitäisi olla jonkinlainen lämmike kylmille ilmoille. Tosin tällä hetkellä kylmät ilmat tuntuvat kaukaiselta, kun ulkona on säännöllisesti hellelukemia, mutta syksy lähestyy vääjäämättä. Niinpä sunnuntaisella Ideaparkin reissulla tuli vilkaistua Minimanin koiravaatetarjontaa ja mukaan tarttui villapaita Javalle. Koiravaatteiden kokomerkinnät aiheuttivat hieman pohdintaa, sillä numeron paketin päällä voisi kuvitella tarkoittavan selän pituutta. Joko näin ei ole tai selkä on mitattu hyvin mystisesti, sillä koko 30 oli kovin pieni (puolet Javan selästä jäisi paljaaksi) ja ostamani koko 42 taas oli lähes täydellinen Javalle.Java ei ehkä ihan vielä ole tajunnut villapaitansa ihanuutta, mutta arvaan sen tulevan tarpeeseen, sillä Java on yllättävän kylmänarka, vaikka olisi täydessä turkissakin.

Nele ei saanut omaa paitaa, mutta pääsi maanantai-iltana juoksemaan Kangasalan hiekkakuopalle tutussa pikkukoiraseurassa. Nelen kanssa tällaiset reissut ovat niin helppoja, kun voin keskittyä kuvailemaan ja Nele saa juosta koko ajan vapaana. Välillä saattaa hävitä puskan yms. taakse, mutta jos tarkkaan katsoo näkee Nelen kurkkivan jostain reunasta, että varmasti tulen samaan suuntaan enkä katoa mihinkään. :)


Nele houkutteli Simon kiipeämään perässään hiekkakasan päälle

Etsi kuvasta Nele (valitettavasti pieni koko ei anna oikeutta tälle kuvalle tai hiekkakasan korkeudelle - ei nimittäin ollut ihan pieni kasa!)

Ei kommentteja: