tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Keskiviikkojen tokotreenit

Lupasin aiemmin palata tarkemmin keskiviikkoisin järjestettäviin tokotreeneihin, joten tässä olisi nyt pieni mainos:

**

Tampereen pikkukoirat järjestää 10 kerran tokotreenit, joissa jokaisella kerralla käydään yhdessä läpi erilaisia tokoliikkeitä ja viimeisellä kerralla on kaikille halukkaille pienimuotoinen möllitoko. Treeneissä on aina vakioliikkeinä luoksepäästävyys ja paikkamakuu. Mahdollista on osallistua joka kerta tai valita itselleen kiinnostavimmat liikkeet ja tulla vain silloin (osallistuminen ilmaista).

Ohjelma

9.6. kontakti, perusasento ja seuraaminen (ihan alkeista lähteville oikea paikka, pidemmälle ehtineille myös käännöksiä)
16.6. luoksetulo (ihan aloluokan ja pidemmälle ehtineille avon?)
23.6. liikkeestä seisominen
30.6. hyppy
7.7. liikkeestä maahanmeno
14.7. ruutu
21.7. kaukoja, ihan istu-maahan-istu -vaihtoja
28.7. merkki
4.8. puukapulan nouto
11.8. möllitoko

Ensimmäinen treenikerta on siis huomenna 9.6 klo 19 Tampereen Kalevassa kauppiksen (Sammonkatu 45) takana sijaitsevalla hiekkakentällä/nurmialueella. Auton voi jättää joko kauppiksen parkkipaikalle tai Hakametsän jäähallin pihaan (alikulun kautta Metroauto-areenalle, jonka takana oikealla on kenttä). Treenit ovat aina keskiviikkoisin klo 19, mutta paikka on mahdollista vaihtaa, kunhan siitä on sovittu edellisissä treeneissä. Lisäksi treenejä koskee säävaraus eli kaatosateessa/ukkosella emme treenaile.

Mahdolliset muutokset ja peruuntumiset ilmoitetaan kaikille täällä (pikkukoirien omistajat tervetuloa myös rekisteröitymään muuhun keskusteluun).

Tokotreenit ovat avoimet isoille ja pienille koirille, aloittelijoille ja osaaville, myös pennuille. Tervetuloa kaikki tokoilijat ja tokosta kiinnostuneet!

Tiedustelut: tampereen.pikkukoirat(a)gmail.com

**

Ei kommentteja: