sunnuntaina, toukokuuta 03, 2009

Onnistunut mätsäripäivä

Tänään käväistiin taas mätsärissä Hakametsällä. Mätsäreitä tuntuu nyt olevan talven hiljaiselon jälkeen paljon ja vielä Treella tai lähistöllä. Java meni sekarotuisiin, joita oli huimat 8 kappaletta ja Nele pieniin koiriin, joita oli n. 30. Ajattelin, että mitään ongelmaa ei tällä kertaa olisi, kun kummatkin ovat eri kehässä, mutta tietenkin kävi niin, että sekarotuisten kehän aloitus venyi. Java oli viimeinen sekarotuinen, saimme sinisen nauhan ja pääsimme heti uudestaan sinisten kehään. Lopulta Java oli hienosti SIN-2. Palkinnoksi tuli näytepusseja, auton pesuainetta(!) ja herkkuja.

Lähes heti sain mennä Nelen kanssa pienten koirien kehään. Tuomari totesi, että todella vaikea valita tasaisesta parista ja antoi meille sinisen. Sinisten kehästä tulikin sitten iso yllätys: Nele oli SIN-1! Palkintona taas näytepusseja, jonkinlainen laukku, hieno fleksi ja 1st Choicen hiuspanta. Saapa nähdä tuleeko koskaan käytettyä. :) Nele pääsi myös BIS-kehään, mutta siellä ei enää sijoituttu. Saatiin kuitenkin lisää herkkuja.

Javalla liikkuminen meinasi aina välillä olla peitsaamista, mutta Nele meni koko ajan hienosti. Myös seisominen onnistui hyvin eikä tuomareiden käsittely hämmentänyt Neleä mitenkään. Java sen sijaan oli vähän vaivautunut ja muutenkin taas melko äksyllä tuulella.

Ei kommentteja: