lauantaina, elokuuta 09, 2014

Uudet valjaat ja pannat

Koirien geokolikot piti saada jotenkin kulkemaan koirien mukana, joten päätin ostaa molemmille koirille valjaat. Java on käyttänyt pitkään Happy Dog-valjaitaan, mutta en ole ollut niihin enää kovin tyytyväinen, kun selvisi, että valjaissa oleva kiinnityslenkki (se mihin hihna tulee) on niin pieni, että BGB-lukko voi pyörähtää siinä siten, että hihna irtoaa valjaista. Aluksi luulin, että vika on vanhojen nahkahihnojen BGB-lukoissa, jotka ovat jotenkin löystyneet, mutta kun sama irtoaminen tapahtui koirien uusien talutushihnojen kanssa, tajusin, että vika onkin valjaissa. Java pääsi tällä tavoin irti hihnastaan kolmisen kertaa, mutta onneksi ehdin joka kerta napata Javan kiinni ennen kuin mitään ehti sattua.

Viime viikolla huomasin Mustissa ja Mirrissä "kaksi yhden hinnalla"-tarjouksen Hurtan valjaista ja pannoista. Lähdin koirien kanssa katsomaan tarjontaa ja niinhän siinä kävi, että koirat saivat sekä valjaat että pistolukkopannat. Javan tuotteet sain heti mukaan, mutta Nelen valjaat menivät tilaukseen, jonka kävin hakemassa viime keskiviikkona. Ihan putkeen ei myyjän tilaus mennyt, sillä sain perusmallin valjaat, vaikka olimme kaupassa puhuneet, että Y-valjaat istuvat paremmin Nelelle. Onneksi vaihto onnistui, tosin jouduin harrastamaan pientä kauppojen välistä ajelua ennen kuin oikeat, Y-mallin, valjaat olivat kädessäni.

 Javalle koivun värinen

Nelelle vadelman värinen

Innokkaat kuvauskohteet...not

Pistolukkopannat eivät alun perin olleet ostoslistalla, mutta koska olen jo pitkään miettinyt sellaisten hankkimista, kannatti tarjous käyttää hyväksi. Varsinkin kun sai tuotteiden värit sopimaan toisiinsa niin, että nyt on helppo erottaa kunkin koiran omat varusteet.

Javalle koivua, Nelelle vadelmaa

Ei kommentteja: