lauantaina, heinäkuuta 10, 2010

Agirotu 2010 joukkuekisa: AgiHarjat

Javan polvihuolien varjoon on aivan jäänyt se, että myös Nele osallistui viime viikonloppuna Agirotuun. Harjakoirafoorumin kautta saimme koottua yhden kisaavien ja yhden möllijoukkueen. Nele oli mukana jälkimmäisessä, sillä möllijoukkueessa sai olla yksi virallisissa kisannut ja todennäköisyys keinun olemiseen radalla oli pienempi kuin kisaavilla.

Joukkueemme nimi oli AgiHarjat ja siihen kuului lähtöjärjestyksessä: Sini ja Ivan, minä ja Nele (alkaa videolla kohdasta 0:40), Henna ja Papu sekä Yasmin ja Peto:Kaikki harjat suorittivat radan todella hienosti ja vauhdikkaasti! Lopullinen sijoituksemme oli 12/18. Sinänsä harmillista, että tuomari oli laittanut kepit radalle, koska ilman niitä oltaisiin joukkuekisaan voitu saada enemmän jännitystä. Nyt kävi ehkä vähän samat kuin SM-kisoissa... Kaikesta huolimatta kuitenkin mukava päivä ja kiva päästä Nelen kanssa mukaan samanrotuisten seuraan, sillä näyttelyissä käymättömyyden takia ollaan jääty aika ulkopuoliseksi.

Loppuun vielä oman suorituksen analysointia. :) Radan suhteen meillä kävi niin hyvä tuuri, että ko. radan esteet olivat Tamskilta lainattuja ja näin ollen erittäin tuttuja Nelelle. Ihan samanlaista vauhtia puomille ei tullut kuin Tallilla harjoitellessa, mutta Nele kuitenkin meni puomin mikä on aina saavutus. Putket haki hyvin, mutta kepit eivät lähteneet sitten millään. On ehkä vähän noloa, että ollaan kisattu ja tehtiin silti kepit huonommin kuin muut. Mutta aina ei voi onnistua - harjakoiramaailmassa ei edes joka toinen saati kolmas kerta. Pahinta keppisekoilussa ei kuitenkaan ollut virhepisteet tai kulunut aika, vaan se, että meinasin hermostua Nelelle. Onneksi siinä vaiheessa tajusin itsekin lopettaa kepit ja jatkaa eteenpäin, sillä Agirotukaan ei ole sen arvoinen, että sen takia kannattaisi pilata se pieni motivaatio mikä Nelellä on agilityyn. Loppuradan Nele meni todella hienosti ja niin lujaa, että minun oli pakko takaaleikata toiseksi viimeisellä hypyllä, mikä onnistui täydellisesti!

Tytille iso kiitos videosta!

Ei kommentteja: