sunnuntaina, joulukuuta 20, 2009

Mitä kuuluu?

Kiitos kaikille haasteeseen vastanneille! Blogillani on todistetusti ainakin 4 lukijaa. ;)

Aika on taas kiitänyt nopeasti eteenpäin. Nelen leikkauksesta on kohta 3 viikkoa ja hyvin on tyttö parantunut. Kauluria käytettiin 12 päivää ja viimeisinä päivinä vain lähinnä öisin ja työpäivän ajan. Neleä ei haava juurikaan kiinnostanut, mutta energiaa alkoi päivä päivältä kertymään yhä enemmän ja kun riehua ei saanut eikä tehdä pitkiä lenkkejä niin yritin saada Nelen viihtymään kongin ja herkkuluiden parissa. Kongin käyttötarkoitusta Nele ei oikein tajunnut eikä koskaan saanut kaikkia herkkuja sieltä ulos (Java sen sijaan ravisteli ne heti ulos, kun tuli kotiin). Lisäksi opetin viimein Nelellekin kumpi käsi-tempun...tai ainakin alun siitä.

Javan loma vanhempieni luona venyi lopulta kahdeksi viikoksi. Alun perin Javan piti palata kotiin itsenäisyyspäivänä, mutta koska tokomme siltä sunnuntailta peruttiin, sovin, että Java olisi vielä toisen viikon Kankaanpäässä. Nele saisi parantua rauhassa ja pääsisi kaulurista eroon ennen Javan tuloa. Itselläni olisi myös helpompaa lenkkien kanssa, kun ei tarvisi tehdä erillisiä lenkkejä. Java kotiutui siis viime sunnuntaina ja voi Nelen riemua, kun näki Javan ja vanhempani. Javaa taas kiinnosti enemmän kongin täytteet ja Nelen intoilu tuntui vain häiritsevän.

Viime ja tänä sunnuntaina olen taas ollut tokoilemassa ALO-ryhmässämme. Viime kerralla Javaa ei oikein innostanut, kun oli juuri palautunut Treelle, mutta tänään kontakti toimi jo paljon paremmin. Saatiin lähes täydellinen luoksetulo ja estehyppyyn päätettiin ottaa namialusta käyttöön, jotta Java tajuaisi mistä on kyse. Estehyppyä en ole koskaan treenannut toimivaksi, joten nyt voisi olla sen aika... Siinä olikin tämän vuoden viimeiset tokot, kun seuraavan kerran treenaillaan vasta 3.1. Jäljellä on vielä 4 kertaa ja toivottavasti saadaan kaikki kerrat vietyä läpi tammikuussa, kun alkaa olla jo niin kylmä. Tänäänkin Java oli treenin ajan mantteli päällä, että vähän lämmittäisi.

Tällä viikolla onkin kärsitty oikein kunnolla kylmästä, kun pakkasta on ollut lähes joka päivä ihan liikaa. Agilitytreenit peruttiin ja koirat ovat saaneet tyytyä vain lyhyisiin lenkkeihin. Varsinkin Java nostelee tassujaan, jonka ensin oletin johtuvan vain kylmästä, mutta näköjään katuhiekalla on myös asian kanssa jotain tekemistä, kun terävät kivet tarttuvat tassuihin. Perjantaina tytöt viettivät päivän työpaikallani keskustassa ja päivälenkiltä jouduin kantamaan Javan takaisin toimistolle, kun ei suostunut enää kävelemään. Sisällä syyksi paljastui terävä kivenpalanen anturoiden välissä. Kummallekin olen pukenut takit lenkeille ja sen seurauksena molempien turkit ovat olleet inhottavasti takussa. Nyt on kuitenkin takut selvitelty ja eilen pakkaset onneksi lauhtuivat sen verran, että pääsimme koirakaverien kanssa ihanalle metsälenkille. Varsinkin Nele tuntui nauttivan niin paljon, kun pääsi pitkästä aikaa kunnolla juoksemaan vapaana kaverien kanssa.

Kuvassa mukana myös koirakaveri Wilmeri.
Vauhtia ei tältä kolmikolta puuttunut.

Ei kommentteja: