perjantaina, kesäkuuta 05, 2009

Lyhyesti treeneistä

Taidan vielä lyhyesti kommentoida tämän ja viime viikon treenejä, vaikka tiistain ja sunnuntain agikisat ovatkin tämän viikon THE juttu.

Kirjoittelin jo aiemmin Javan viime viikon treeneistä, mutta myös Nelellä oli viime torstaina agilitya. Tällä kertaa tutustuttiin muuriin ja A:han sekä otettiin vähän keppejä. Nele se jaksaa aina yllättää: meni A:n hienosti kaksi kertaa ilman mitään ongelmia. Muuri meni myös hyvin. Ihan kunnon muuria emme kylläkään menneet, vaan muurin yläosassa oli hypyn rima. Tältä ja ensi viikolta Nelen agility onkin erinäisten tapahtumien vuoksi peruttu.

Javan kanssa treenailin taas tänä maanantaina. Miten sattuikin, että treeneissä oli aivan sama ongelma kuin tiistain kisoissa: Java hyppäsi renkaan sivusta. Pakko kiinnittää tuohon enemmän huomiota, ettei vaan tule tavaksi. Tällä kertaa treenien aiheena oli kisatyyppinen rata johtuen varmaan siitä, että niin moni treeniryhmäläinen on/oli tällä viikolla kisaamassa. Rengasta lukuun ottamatta ei ollut mitään suuria ongelmia ja uutena tuli, että opettaisin Javalle eteen-käskyn ratojen viimeisiä hyppyjä varten.

Tänään hieman tokoilin koirien kanssa. Ihan vaan sisällä, kun ulkona oli niin kylmä ja vintti oli varattu. Javan kanssa otin paikkamakuun 2min, lyhyitä seuraamisia ja liikkeestä seisomisen. Palkkana käytin vaihteeksi myös namikuppia, ettei palkka tulisi aina kädestäni. Nelen kanssa harjoittelin maahanmenoa, sivulletuloa ja istumista. Myös Nelelle yritin opettaa namikuppia ja se kyllä toimi, joskin ei vielä niin innokkaasti kuin Javalla. Toista kertaa kokeilin Nelen kanssa kumpi käsi-temppua, mutta Nele ei vain tajua sitä. Menee maahan, tuijottaa ja alkaa sitten nukkua. Yritä nyt siinä sitten jotain. :)

Ei kommentteja: