tiistaina, huhtikuuta 21, 2015

Rotuyhdistyksen kevätkokouksessa

Viime viikonloppuna järjestettiin Suomen Kiinanharjakoirat ry:n kevätkokous Helsingissä. Kokouksessa palkittiin Vuoden Harjakoirat ja tottakai lähdin pääkaupunkiin hakemaan Nelen palkintoa kotiin. Koska olin reissussa koko viikonlopun, matkasivat koirat lomailemaan vanhempieni luo Kankaanpäähän.

Olin ensimmäistä kertaa rotuyhdistyksen kokouksessa. Etukäteen oletin, että paikalla olisi useampi harjakoiraihminen, kun oltiin kuitenkin Helsingissä ja pääkaupunkiseutu täynnä rodun harrastajia. Yllätys olikin melkoinen, kun itseni lisäksi kokouspaikalla taisi olla lähinnä yhdistyksen hallitus. Myös vastapuoli vaikutti yllättyneeltä, että paikalle tuli joku täysin tuntematon jäsen. Lopulta olin myös ainoa palkittu, joka saapui hakemaan palkintonsa... Sain hienon palkintolautasen, johon oli laitettu sekä yhdistyksen logo että Nelen saama titteli. Fyysistä palkintoa suurempi merkitys on kuitenkin itse voitolla, jonka olemme kaiken työn jälkeen ansainneet.


Alkuvuodesta Nele pääsi myös rotuyhdistyksen lehteen, jossa esiteltiin kaikkien sarjojen sijoittuneet. Agilityharjikset pääsivät lisäksi esille omassa haastattelussaan.

 Harjakoira 1/2015: Vuoden Agilityharjikset

Harjakoira 1/2015: Yhden sivun juttu Nelestä ja agilitysta

Ei kommentteja: