torstaina, helmikuuta 28, 2013

Kisatauon aika

Sunnuntaina osallistuin Nelen kanssa TamSKin agilitykisoihin. Ensin haettiin hylätty agilityradalta ja sen jälkeen hyppyradalta. Ei siis ihan meidän päivä, mutta hylätyistä huolimatta näistä kisoista jäi ihan kohtuullinen fiilis.

Etukäteen oli erittäin hyvin tiedossa, että jos agilityradalla on keinu, ei Nele mene sitä. Ja on turha edes vaatia moista, koska siitä ei ole mitään hyötyä. Heti hallilla selvisi, että meidän "suosikkieste" todella on radalla ja vaikka kyseessä oli tällä kertaa SDP:n kunnollinen keinu, eivät odotukset olleet korkealla. Enemmän yritinkin panostaa siihen, että radasta selvittäisiin muuten kunnialla: Nele ei kaarrottelisi pitkin rataa. Ja onnistuttiin tässä aika hyvin! Keinu todella toi meille lopulta hylätyn, mutta jo ennen tätä Nele hyppäsi puomin alasmenokontaktin yli (!!) ja tuli putkesta ohi, kun ohjasin huolimattomasti. Juuri ennen A:ta Nele teki pitkän kaarroksen hypyn takana, joten siinä olisi myös pitänyt ohjata paremmin. Keinun jälkeen homma lähti käsistä ja Nele juoksi kahden viimeisen hypyn ohi hihnalleen. Mutta radassa oli paljon hyvää (mm. kepit oli hienot) ja parasta oli, että ennen keinua edettiin Nelen kanssa radalla yhdessä eikä niin, että kumpikaan juoksentelee mihin sattuu.



Hyppyrata meni muuten tosi hyvin, mutta keppien viimeinen väli jäi taas pujottelematta! Enkä korjannut sitä, joten siitä hylätty. Jo toinen kerta, kun meille käy näin kisoissa ja jälleen korjaaminen jäi sen takia, että Nele lähti vauhdilla kohti seuraavaa estettä enkä ehtinyt ajatella tarpeeksi ajoissa. Mutta ei voi mitään, ainakin tietää mitä treenata. :)



Maaliskuu pidetään kisataukoa ja huhtikuussa taisi tässä lähellä olla tarjolla vain yksi hyppyrata. Sitä voisin harkita, mutta muuten taidetaan odotella ulkokisoja.

Ei kommentteja: