keskiviikkona, helmikuuta 06, 2013

Helmikuun hylätyt

Viime sunnuntaina oli jälleen agilitykisojen vuoro ja kisapaikkana tällä kertaa SDP Lempäälässä. Taas tarjolla oli kaksi agilityrataa ja olin ilmoittanut Nelen molemmille. Ensimmäisen radan jälkeen harkitsin kyllä vakavasti poissaolevaksi ilmoittautumista toiselle radalle, sillä näissä kisoissa ei keinulta vältytty...

Ensimmäisellä radalla keinu oli heti neljäntenä esteenä. Noin metriä ennen keinua Nele alkoi haistella maata ja kääntyi samalla pois keinulta. Teki ison kaarroksen haistelen, palasi keinulle ja käveli ylösmenokontaktin yli. Tiesin, etten saa Neleä millään tekemään keinua, joten jatkettiin rataa. Ihan hyvin olisin voinut lopettaa jo tähän, sillä loppuradasta mentiin hypystä ohi eivätkä kepitkään onnistuneet. Lopulta tajusin juosta radalta pois, kun tuntui, ettei mikään enää suju.

Tunnelmat ennen toista rataa eivät todellakaan olleet korkealla. Keinu jatkoi olemistaan radalla ja tiesin, että Nele ei sitä tee (kakkosten radalla oli vielä yksi SDP:n huonoista keinuista enkä muista onko Nele koskaan treeneissäkään suostunut suorittamaan sitä, kun keinu huojuu joka suuntaan). Mentiin kuitenkin radalle ja kaikki meni ihan hyvin, kunnes vastaan tuli putki ja Nele ehti suorittaa sen väärästä suunnasta. Noh, seuraavana esteenä oli keinu, josta mentiin suorilta ohi, joten hylätty olisi tullut joka tapauksessa. Nelen pujottelu oli tällä radalla todella hieno!

Videoita ei nyt tule, koska näissä radoissa ei oikeastaan ole mitään nähtävää. Pitää seuraavaksi hieman pohtia miten tästä eteenpäin.

Ei kommentteja: