lauantaina, syyskuuta 11, 2010

Viime aikoina

Torstaina oli Nelen toiseksi viimeiset tokotreenit. Uutena juttuna meillä oli noudon alkeet ja hyppy. Noutoa varten saimme puukapulan, jonka sai omakseen, joten voin hyödyntää sitä myös kotona ennen kuin uskaltaa ottaa oikean noutokapulan käyttöön. Treeneissä jatkoin aiempaa noudon opettelua eli naksuttelin, kun Nele koski puukapulaan. Tehtiin vain muutama toisto, sillä ympäristö ei oikein ollut sopiva näinkin haastavan asian opetteluun (ts. häiriötä oli ihan liikaa). Hyppyä harjoiteltaessa kaikki kävelyttivät koiransa vuoron perään hyppyesteen läpi, jotta koirat tajuaisivat hypyn idean. Nelelle tämä oli ihan helppo juttu, kun kuitenkin ollaan tehty tokon hyppyestettä jo namialustan avulla. Oli jälleen oikein kivat treenit ja Javakin pääsi mukaan, tosin joutui varsinaisen treenin ajan nukkumaan autossa.

Noin muuten ollaan tässä viime aikoina:

Juostu agilityradalla (kuva Nokian epiksistä)

Saatu vähän mainetta ja kunniaa (kuva Nokian epiksistä, kuvassa myös minimöllit voittanut Christina ja villakoirat Fanta ja Vallu)

Lenkkeilty lähimetsikössä (aka huumemetsässä)

Osallistuttu pikkukoirien yhteislenkille Pyynikillä (tähän kuului myös hyvin tuskainen kahvittelu Näkötornilla - kiitos ampiaisten)

Ja tavattu vanhoja ja uusia tuttavuuksia pikkukoiramiitissä Kangasalan hiekkakuopalla (paikalla yhteensä 14 pikkukoiraa)

Ei kommentteja: