tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Javan kesäturkki

Sunnuntaina oli Javan aika vaihtaa turkkinsa hieman lyhyempään malliin. Pesupäivä oli joka tapauksessa edessä ja koko talven kasvanut turkki alkoi takkuuntua yhä helpommin. Lisäksi Javalla on tapana merkkailla ulkona lähes joka paikkaan, joten takajalkojen karvat olivat juuri sen näköiset ja hajuiset...

Muutos ei tällä kertaa ollut niin radikaali kuin viime vuonna, mutta kyllä nytkin saatiin irroitettua kasallinen karvaa:Olen lopputulokseen tyytyväinen ja Javakin on vaikuttanut taas pikkuisen pirteämmältä. Koska kevät yhä antaa odottaa itseään, on Java saanut aamuisin päälleen takin, ettei kylmety. Laitoin myös viimein tilaukseen Back on Track-manttelin, joka toivottavasti saapuisi jo viikonlopun kisoihin.

Mutta Java ei ole ainut kevyempään malliin vaihtanut, vaan myös allekirjoittanut kävi tänään leikkauttamassa hiuksistaan osan pois. Eihän tässä ollut takana kuin lähes vuoden kasvatus ja latvojen kunto sen mukainen. Nyt ollaan Javan kanssa valmistauduttu ottamaan kevät vastaan! (Nele saa kokea pesupäivän ihanuuden huomenna, mutta turkki ei sentään Neleltä lähde vielä minnekään.)

2 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Tosi siistin sait tehtyä :)

Tanja kirjoitti...

Kiitos! :)