perjantaina, tammikuuta 01, 2010

Vuosi vaihtui

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Vuodenvaihteesta selvisimme tälläkin kertaa kivuttomasti eivätkä koirat pahemmin piitanneet raketeista. Java oli ulkona täysin hajujen perässä, Nele hieman ihmetteli, mutta ei vaikuttanut mitenkään pelokkaalta. Sisällä koirat aloittivat kerran haukkumisen, kun jossain aivan nurkalla ammuttiin ja se kuului todella hyvin sisälle. Joulukin tuossa oli ja meni. Olimme sen ajan Kankaanpäässä ja koirat pääsivät nauttimaan jouluherkuista sekä metsälenkeistä, joilla saivat tietenkin juosta vapaana ja Javakin oli yllättävän kiltisti.


Jostain syystä Nele on joulun jälkeen ollut vähän nuhaisen oloinen. Ollaankin otettu tämä viikko rauhallisemmin ja onneksi Nele sai itselleen hienon takin HippieHoundista. Takki on mittatilauksena tehty ja erikoisuutena siinä on silkkivuori. Mikään takki tuskin on täysin takuttamaton, mutta huomattavasti paremmin silkkivuori toimii kuin esimerkiksi fleecevuori, joka on ihan katastrofi Nelen turkille. Olen oikein tyytyväinen takkiin eikä hintakaan, 40e, ole mielestäni ollenkaan paha. Voin siis lämpimästi suositella HippieHoundia, jos olette tilaamassa koirillenne vaatteita.

Nuhansa takia Nele joutui maanantaina jäämään kotiin agilitytreenien ajaksi, jotka Javan kohdalla päättivät kuukauden agitauon. Treenit sujuivat aivan loistavasti, vaikka etukäteen vähän epäilin, josko Javalla olisi korvat jääneet kotiin. Mutta ei, tauko oli tehnyt vain hyvää ja kaikki ratasekoilut sai laittaa allekirjoittaneen piikkiin. Lisäksi treeneissä selvisi, että meidän treeniryhmän talkoovuoro siirtyykin kesälle, joten kisailemaan päästään seuraavan kerran jo helmikuun alussa.

2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Pitäisi Nugalle ja Nalallekin tehdä talviasut. Molemmat päättivät nimittäin tiputtaa karvansa näin pahimmilla pakkaskeleillä...

Onko Nele tykännyt takista? Pitääkö lämpimänä?

Tanja kirjoitti...

En tiedä tykkääkö Nele varsinaisesti takista, mutta ainakin sietää. :D Kovin paksu tuo ei ole, mutta luulen, että se on just sopiva Nelelle, kun tolla on karvaa omastakin takaa. Java enemmän tuntuu palelevan, vaikka on paksumpi takkikin päällä. :(