torstaina, lokakuuta 29, 2009

Tokoilemaan

Nyt kun molempien koirien agilitytreenit on samana päivänä, tuli aivan sellainen olo, että voisin pitkästä aikaa haluta tokoilla. Olen ollut treenitauolla tokosta reilun vuoden, kun motivaatio ei vain ole palautunut ja toisaalta agility on vienyt kaiken ajan.

Ja miten sattuikin, että heti, kun tuli fiilis tokoilla, niin TamSK ilmoitti talvikoulutuksista! Ilmoitin samantien Javan ALO-ryhmään ja Nelen alkeisryhmään. Ilmoittautumisen jälkeen kuitenkin muistin, että Nelehän on menossa steriloitavaksi vielä tämän vuoden puolella ja siitä tulisi meille vähintään kaksi poissaoloa + harjoituskisan ja Javan kisan poissaolo. Mietin illan asiaa ja tulin siihen tulokseen, ettei meidän ole järkeä mennä nyt kurssille. Nele olisi kyllä saanut paikan, mutta peruin sen.

Java sen sijaan aloittaa jo tänä sunnuntaina ALO-ryhmässä navetalla. Kyseessä on 10 kerran kurssi, josta Javaltakin jää ainakin kaksi kertaa pois, ellei sattuisi käymään niin, että myös ryhmän vetäjä on agiliitäjä ja osallistuisi seuran omiin kisoihin. Mutta kivaa vaihteeksi päästä tokoilemaan ja kun kurssi on sunnuntaisin, voin jättää Nelen kotiin nukkumaan eikä tarvitse kumpaakin koiraa ottaa mukaan.

Ei kommentteja: