maanantaina, heinäkuuta 04, 2016

Ollaanko tämä kesä näin?

Oho, takana on jo kuukauden hiljaisuus blogissa. Aika on mennyt pitkälti työntekoon eikä vapaapäivinä ole jaksanut istua liikaa tietokoneen edessä. Talvella luultavasti ehtii tehdä sitä taas enemmän kuin tarpeeksi, joten nyt ollaan nautittu kesästä.

Ollaan hengattu auringossa parvekkeella...

... ja kävelty uusilla metsäpoluilla

Java jatkoi oleskelua vanhempieni luona aina viime viikonloppuun asti, jolloin lähti mukanani takaisin Tampereelle. Nele ja Tilda ovat lähinnä hengailleet ja lenkkeilleet. Kuumat päivät väsyttävät Neleä, joten silloin otetaan rauhallisesti ja kierretään vain lyhyesti lähipoluilla. Tildakaan ei ole ollut mikään innokas lenkkeilijä ja muistuttaa välillä kävelyllä pelottavan paljon Linaa. Kuitenkin vajaa 3v koiran voisi kuvitella menevän innoissaan, kun nyt tilanne on, että sydänvikainen-Nele menee lenkillä reippaammin kuin Tilda. Nele ja Tilda hierottiin molemmat toistamiseen kesäkuun puolivälissä eikä sen puoleen mitään suurta jumitusta pitäisi enää olla.

Käyty Näsijärven rannalla...

...ihmettelemässä isoja aaltoja

Jotain ihan oikeaa koiraharrastustakin ollaan tehty. Osallistuin Tildan kanssa Tappien järjestämään yhden illan rally-tokotutustumiseen. Laji kiinnostaa, mutta töiden takia on mahdoton osallistua pidemmille kursseille ja toisaalta omaa harrastustaustaa löytyy sen verran, että lyhytkin tutustuminen riittää mainiosti. Tutustuminen kesti kaksi tuntia ja sinä aikana kävimme läpi rally-tokon säännöt, kiersimme kylttejä ja teimme pienen radan. Tilda ei osaa kuin istua ja mennä maahan, joten radan kävelin houkutellen Tildaa perässäni. Jotta harjoittelu onnistuisi kunnolla, pitäisi Tildalle opettaa perusasento ja seuraaminen.

Ilman koiria tuli poikettua Porin Reposaaressa ja Luvian Laitakarilla

Ei kommentteja: