maanantaina, lokakuuta 05, 2015

Tilda luustokuvissa

Olen jo jonkin aikaa katsellut, että Tilda voisi olla hammashuollon tarpeessa. Viime päivinä alkoi näyttää kuin pikkukoira pureskelisi normaalia huonommin, joten päätin varata ajan hammaslääkäriin ja samalla virallisiin luustokuviin. Nele kävi aikanaan kuvissa Ventelällä Kankaanpäässä ja hetken harkitsin samaa vaihtoehtoa Tildalle, mutta kerta kaikkiaan ei ollut aikaa maaseutumatkailuun. Valitsin tutun ja turvallisen Hakametsän, jonne vein Tildan viime keskiviikkona.

Jostain syystä epäilin alusta asti, että ell-käyntiin tulee mutkia matkaan, mutta selvittiin ilman ylimääräistä puhelua Hakametsästä! Eläinlääkäri Johanna Inkeri arvioi Tildan lonkat B/B:ksi (saattaisi tulla myös A) ja kyynärät molemmat puhtaiksi eli 0/0. Hampaat olivat olleet suhteellisen siistit, toisella puolella suuta oli ollut enemmän hammaskiveä. Mukaan kotiin sain hereillä olevan, mutta silti maailmasta hieman pihalla olevan Tildan.

Kaikin puolin surkeana

Kennelliitolla ei kauaa Tildan kuvien käsittely kestänyt, vaan jo perjantaina sain viestin, että kuvista on kirjattu lausunto. Virallisesti Tildalla on nyt B/B-lonkat ja 0/0-kyynärät.

Ei kommentteja: