maanantaina, kesäkuuta 25, 2012

Mitäs me?

Blogi on viime aikoina ollut varsin näyttelypainotteinen, joka johtuu ihan siitä tosiasiasta, ettei juuri muuta ole tehty. Paitsi töitä... Agilitytreenit ovat edellä mainitusta syystä jääneet lähes joka viikko välistä eikä aikaa ole ollut omatoimitreenailullekaan. Eikä sen puoleen oikein kiinnostustakaan, kun työt ovat vieneet kaiken energian.

Agilitykisatkin ovat aivan kadonneet kalenterista! Oikeasti niihin ei ole ollut mitään asiaa, sillä Javan ja Nelen rokotukset vanhenivat toukokuun puolivälissä ja sain uusittua ne vasta reilu viikko sitten. Kävin koirien kanssa Hakametsässä, jossa Java ja Nele saivat rokotusten lisäksi perustarkistuksen. Nele oli ihan ok, Javan kohdalla eläinlääkäri mainitsi taas sydämestä ja totesi, että jos haluan tietää onko sydämessä jotain ongelmaa, pitäisi Java viedä sydänultraan. Javalle huomautettiin myös hammaskivestä ja sitäkin pitäisi pian poistaa. Lina oli mukana turistina (ainut koira, jolla oli eläinlääkärissä kivaa) ja kaikki koirat pääsivät vaa'alle: Java 3,9 kg, Nele 5 kg ja Lina 4,5 kg.

 Java Pyynikillä (purutikun sijaan paljon enemmän kiinnosti läheinen pallopeli)

Java vietti toukokuussa kolmisen viikkoa Kankaanpäässä ja lähti juhannusaattona taas sinne. Vielä ei ole tietoa kuinka kauan tämä visiitti kestää. Kahden koiran kanssa on helppoa, kun lenkille voi ottaa fleksit ja toisaalta Nelen ja Linan voi päästää myös helposti vapaaksi. Mutta kyllähän sen huomaa, että yksi puuttuu joukosta... Nelen ja Linan kanssa suuntasin juhannuksena mökkeilemään eikä koirille juurikaan tarvinut koko viikonloppuna näyttää hihnoja.

Ensin matkustettiin hetki autossa ja Lina sai tutustua ensimmäistä kertaa autovaljaisiin

 Soutuvene oli jännä juttu, mutta maisemia piti silti tähystellä

Muuten juhannus meni vapaa-ajasta nauttiessa (koirien juhannuksen punkkisaldo tähän mennessä viisi)

Tänään ilmoitin Linan Porin KV-näyttelyyn ja katsotaan josko heinäkuuhun mahtuisi edes yhdet agilitykisat. Toisaalta vapaapäivillä näyttää olevan paha taipumus täyttyä ennen kuin ne edes ovat kalenterissa... Klo 20.30 saakka kestävät työvuorot onneksi päättyvät tämän viikon jälkeen, joten iltaisin ehtii toivottavasti vähän enemmän kuin tähän asti.

2 kommenttia:

Kaisa (Prissen ja Vilman om.) kirjoitti...

Moip,
tuli mieleen kommentoida sydämen tutkimiseen liittyen, että suosittelen eläinklinikka Oivaa Pirkkalassa. Ell. Saila oli tosi mukava, pätevä ja hintakaan sydänultraukselle ja viralliselle sydänkuuntelulle ei ollut niin hirmuinen mitä esim. Hakametsässä (antoivat hinta-arvion, kun myös sieltä kysyin).

Tanja kirjoitti...

Hyvä tietää, kiitos! :)