torstaina, lokakuuta 21, 2010

Kaarinanpolulla

Pahoittelen piiiiiitkää taukoa postauksissa. Opiskelu on taas pitänyt kiireisenä, sillä lähipäiviä on mahtunut sekä tähän että viime viikkoon ja lähipäivät Ahlmanilla käyvät pituudeltaan työpäivästä. Toisaalta mitään erityistä ei edes ole tapahtunut kuin vasta viime viikonloppuna, kun kävimme ensin retkeilemässä Kaarinanpolulla ja sitten osallistuimme Takkujen epiksiin.

Epiksiin palaan myöhemmin, seuraavaksi hieman retkestämme. Järjestimme viime lauantaina pikkukoiraporukalla retken Kangasalan Kaarinanpolun laavulle. Otin mukaan vain Nelen, sillä Javan kanssa tällaiset retket ovat kovin hankalia, kun Javaa ei voi päästää vapaaksi ja hihnassa oleminen on yhtä kiskomista. Java pääsikin viettämään aikaansa Hervantaan. Polun lähtöpisteeseen löytäminen ei ollut niin helppoa kuin luulin, sillä erehdyin noudattamaan sokeasti navigaattorin ohjeita ja päädyin ensin Holvastin omakotitaloalueelle. Tässä vaiheessa melkein meinasin jo jättää retken välistä, mutta onneksi autossa oli myös tavallinen kartta, jonka avulla lopulta suunnistin perille.

Retkemme oli todella kiva! Ensin kävelimme jonkin matkaa laavulle ja koirat saivat lähes koko ajan juosta vapaana. Laavulla oli valmiiksi sytytetty nuotio ja pääsimme paistamaan makkaraa. Koirat pyörivät ympärillä jälleen vapaana (ja kerjäsivät) ja kaikki meni paremmin kuin hyvin. :)


Ensilumi

Makkaranpaistoa

Lauma kerjäläisiä

Laavu ja nuotiopaikka

Ei kommentteja: